SBT New Headquarters

Location

Irving, TX

Client

State Bank of Texas

Delivery Method

CMAR

square footage

55,400 SF

Overview

The new State Bank of Texas (SBT) Headquarters is a welcome addition to the world-class business hub of Las Colinas. Designed by Malone Maxwell Dennehy Architects, the four-story building is imbued with premium design details, including interior glass partitions, curved wood paneling, stone and living plant feature walls, and European stone flooring. The exterior facade includes a combination of glazing, stone panels, and metal panels. The SBT building creates a high-end feel for patrons and staff, with the SBT branch located in the lobby and office space on the top two floors for SBT operations. As part of the facility, there is also an underground parking garage providing more than 100 parking spaces for tenants, executives, and employees. The remaining space is available for tenant lease. Sitework for the project also included site utilities, stone pavers and entry, water features, and the construction of a fire lane approach and drive lane.

Category
Office & Commercial, Parking, Parks & Open Spaces
Location
Irving, TX
Client
State Bank of Texas
Architects
Malone Maxwell Dennehy Architects
Delivery Method
CMAR
Square Footage
55,400 SF

Related Projects

View all Projects